Duymayan Kalmasın programına konuk olan Kıvılcım Ural, "6 yıllık ilişkimiz hiç olmadı. Ben 15 yaşında Kaan'ı tanıdım, 16 yaşında onunla birlikte oldum." itirafında bulundu.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile aşk yaşayan Kıvılcım Ural, Star TV'nin Duymayan Kalmasın programına açıklamalarda bulundu. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Kıvılcım Ural hakkında çıkan haberlere yanıt verdi. Ural, "16 yaşımda Kaan ile birlikte oldum." dedi.

"16 YAŞINDA KAAN'LA BİRLİKTE OLDUM"

Bugün Duymayan Kalmasın adlı magazin programına katılan Kıvılcım Ural şunları söyledi: "Biz 2,5 yıldır birlikteyiz. 6 yıllık bir ilişkimiz hiç olmadı. Ben insanları korumak için sustum. Özel hayatımı deşifre etmek istemiyorum. Biz Kaan ile dert ortağıyız Kaan benim daha 15 yaşındayken hayatıma giren ilk erkek. Ben 16 yaşındayken Kaan ile birlikte oldum. Bu kadın şu an bir sorun yaşıyor. Ne kendimi aklamak istiyorum ne de tartışmak..."

"ÖPÜŞME GÖRÜNTÜLERİNİZİ GÖRMÜŞ"

Seren Serengil, Seçkin Piriler ile Kan Tangöze'nin oğullarının yaşadığı tramvayı canlı yayında açık açık anlattı. Seren, Kıvılcım'a "Kaan ile senin öpüşme görüntülerini Kaan'ın oğlu bilgisayar dersinde görmüş. Arkadaşları fotoğrafı görünce dalga geçmişler. Çocuk Seçkin'e soruyormuş 'Evlenecekler mi?' diye sen bunlara ne diyorsun?" diyerek ne var ne yoksa anlattı.

KIVILCIM ŞOKE OLDU

Bu sözler karşısında neye uğradığını şaşıran Kıvılcım Ural, "Siz bunu nereden biliyorsunuz?" diyerek şaşkınlığını üzerinden atmaya çalıştı.

"ŞU AN BENİ SUÇLUYORSUNUZ"

Canlı yayında zor anlar yaşayan Ural, "Şu an tek taraflı beni suçluyorsunuz" diyerek Seren'in üzerine geldiğini söyledi.