İstanbul Ortaköy'de 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını gerçekleştiren teröristin yurt dışına kaçabileceği ihtimali üzerine Kırklareli sınır yolunda geniş güvenlik önlemleri alındı.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentin giriş çıkış noktalarında çelik yelek giyerek, uzun namlu silahlarla kontrollere başladı.

Araçlarda arama yapan ekipler, yola kapan da kurdu.

Ekiplerin Dereköy Sınır Kapısında da geniş güvenlik önlemi aldığı öğrenildi.

TERÖRİSTİN İZMİT OTOGARINDA GÖRÜLDÜĞÜ İDDİASI POLİSİ ALARMA GEÇİRMİŞTİ

İstanbul Ortaköy'de ünlü gece kulubü Reina'da yılbaşı gecesi eğlenen kişilerin üzerine ateş ederek 39 kişinin ölümüne, 65 kişinin de yaralanmasına neden olan teröristin, İzmit otogarı civarında görüldüğü iddiası polisi alarma geçirdi.

Polisin otogar ve çevresinde yaptığı aramalarda teröristin eşkaline uyan kişi bulunamadı.

Dün akşam saatlerinde 155 Polis İmdat hattını arayan bir kişi, İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne doğru yürüyen bir kişinin Reina'daki katliamı gerçekleştiren kişiye benzediğini iddia etti. Bunun üzerine hemen otogarda bulunan polis ekipleri bölgeye yönlendirildi. Bölgeye ayrıca terörle mücadele, asayiş ve yunus ekipleri de sevk edildi. Polis otogarın çevresinde ve içerisinde yaptığı aramalarda teröristin eşkaline uyan kişi bulunamadı.(internetingazetesi)