Beşiktaş'ın derbi antrenmanı son gaz devam ediyor. Şampiyon olmak için son haftalarda tüm gücünü sahaya döken Beşiktaş oynadığı futbolla da göz dolduruyor. Galatasaray maçı öncesi Beşiktaş'a bir göz atalım istedik.
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Galatasaray ile oynayacak. Kara Kartal bu akşam yaptığı antrenmanla mesaiye devam etti.

Antrenman 1 buçuk saat sürdü. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde antrenmanda, kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışıldı. Sahadaki ısınma koşuları, istasyon koşuları ile başlayan antrenman 1 buçuk saat sürdü. Futbolcular pas çalışması, 5’e 2 çalışması,  derbi maçta belki de en çok gerekli olabilecek olan dar alanda oyun kontrol ve pas çalışması yaptı. Taktik programının yer aldığı çalışmalar, yarım saha maç ile üç takımlı turnuva maçları ve şut çalışması ile sona erdi.

Kara Kartal, maç hazırlıklarına yarın da tam kadro olarak antrenmanla devam edecek.

BÜYÜK DERBİ HEYECANI

Galatasaray ile Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında karşılaşacak. Süper Lig'de üçüncü sırada yer alan Kara kartal, ikincilik koltuğundaki Galatasaray ile sezonun ilk yarısında Vodafone Park'ta oynadığı maçtan 1-0 galip ayrılmıştı. Lig'in 30. haftasında ise Ankaragücü'nü Vodafone Park'ta 4-1 yenerek puanını 59'a çıkardı.

Şampiyonluk yarışında 3. sırada yer alan Beşiktaşın en büyük rakibi Medipol Başakşehir ve Galatasaray. Bu yüzden Beşiktaş derbiden galip ayrılarak Şampiyonluk yarışında öne geçmek istiyor. Şenol Güneş'in en büyük hedefi de şampiyon olarak ligi tamamlamak ve A Milli takımdaki görevine Beşiktaş ile mutlu son yaşayarak devam etmek. Bu yüzden tecrübeli teknik adam güzel bir jübile yapmak istiyor.

Medipol Başakşehir ise derbide iki takımın berabere kalmasını isteyecek ve çok yaklaştığı şampiyonluğu son haftalarda kaybetmek istemeyecek. Ligin ilk yarısında forvet sorunu yaşayan Galatasaray ise atağa kalkarak ikinciliğe kadar yükseldi ve arada 3 puanlık fark kalmışken Başakşehir'in puan kaybetmesini bekleyerek Beşiktaş maçından mutlaka puan çıkarmak isteyecek. seyrantepe'deki maç beinsport'tan şifreli olarak yayınlanıyor.

demokrasigazetesi.com