Şu sıralar TRT'de yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisinde başrol oynayan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, önceki gün objektiflere yansıdı. Bir etkinlikte boy gösteren ünlü oyuncu, gazetecilerin sorularını cevapladı. İrem Helvacıoğlu önceki gece düzenlenen Uluslararası Kumaş Tasarım Yarışması’nın finaline katıldı.

 

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre;  İrem Helvacıoğlu, önceki gün objektiflere yansıdı. Bir etkinlikte boy gösteren ünlü oyuncu, gazetecilerin sorularını cevapladı. "Şiddet" konusuna değinen İrem Helvacıoğlu, "Bu gerçekliğin, bu şiddetin hala yaşanabiliyor olmasını bilmek çok korkunç ve sinir bozucu bir duygu. Ben de kendi hayatımda fiziksel şiddete maruz kaldım. Özellikle psikolojik şiddet görüyorum ve bunu sonradan fark ediyorum. Hayatımda bu tarz şiddeti bana uygulayanlara yer vermiyorum" şeklinde konuştu. Alp Navruz’la birlikte “Yürek Çıkmazı” adlı dizide rol alan ünlü oyuncu, gerçek hayatta şiddete maruz kaldığını belirtti: “Ben de kendi hayatımda fiziksel şiddete maruz kaldım. Psikolojik şiddet de gördüm ve bunu sonradan fark ettim. Hayatımda bu tarz şiddeti bana uygulayanlara artık yer vermiyorum.” 

ıremhelvacıoglu

Yolaç Özcan ile birlikteliği hakkında açıklamalarda bulunan oyuncu, "İlişkim gayet güzel gidiyor. Set dışında hep birlikteyiz. Bize kalan vakti güzel değerlendirmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. Helvacıoğlu, basın mensuplarının "evlilik" sorularına ise, "Kısmet' diyorum" cevabını verdi. Öte yandan geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran İrem Helvacıoğlu-Yolaç Özcan çifti, kısa bir süre sonra aralarındaki buzları eritmişti. İlişkilerine yeniden şans verdiklerini belirten ikili, Cansel Elçin'in doğum günü partisine birlikte katılmıştı. Helvacıoğlu, "Bazı anlaşmazlıklar vardı ve konuştuk. Bunları aşabileceğimize karar verip, birbirimize tekrar şans verdik" demişti.