İtalya Serie A'nın dev ekiplerinden Inter, Angel Di Maria'yı kadrosuna katmak için Paris Saint-Germain'e 50 milyon Euro bonservi ücreti teklif etti.

 

Eski günlerine dönmek için çabalayan Milano ekiplerinin lacivertli-siyahlısı Inter, Angel Di Maria’yı kadrosuna dahil etmek için Paris Saint-Germain’e 50 milyon Euro bonservis ücreti teklif etti.

İtalya basınında Tuttosport ve Mediaset Premium'da yer alan habere göre bonuslarla birlikte Arjantinli süperstar için 50 milyon Euro teklif götürdü ve Paris ekibinin cevabını beklemeye başladı.

 

Yıllık 11 milyon Euro kazanan 29 yaşındaki futbolcuya da 7.5 milyon Euro’dan 4 yıllık bir sözleşme öneren İtalyan devi, teklifine yanıt bekliyor. Yeniden şampiyonluğa oynamak için bu sezon transfer pazarında daha agresif olması beklenen Inter’in, Angel Di Maria transferinde başarı sağlayıp sağlayamayacağı merak konusu.


Kariyerinde Rosario Central, Benfica, Real Madrid, Manchester United ve Paris Saint-Germain formaları giyen Arjantinli, geçen sezon 43 maçta 14 gol ve 9 asiste imza atmıştı.