Huawei markasının son model akıllı cihazlarından olan ve heyecanla beklenen akıllı cihaz Mate 30 serisinin tanıtımını çok yakında yapmayı düşünüyor. İnternet ortamına düşen bir habere göre cihaza ait görüntülerin sızması büyük bir heyecanla beklenen cihazın çok yakında piyasaya çıkması noktasında beklentilerin artmasına neden oldu. Cihazın sızan görüntülerinde şık tasarımı büyük dikkat çekiyor.


Çin ülkesine ait bir marka olan Huawei, büyük olasılıkla önümüzdeki ay tanıtılması düşünülen cihazı olan Mate 30 serisini tanıtmayı düşünüyor. İnternete sızan bir afişte yer alan görüntülerde Huawei Mate 30‘un arka panelinde, dairesel görüntüler ve  dörtlü kamera sistemli müthiş görüntü kalitesine sahip tasarım yer alıyor. Bunun yanı sıra cihazın arka kısmında çentik şekli bulunuyor.

 

Sızan afişte ayrıca Huawei Mate 30 serisine ait  Kirin 990 yonga seti ile güç almaya hazırlanıyor ve 3.5 mm kulaklık girişinin yer alacağına dair bilgiler onay aldı. Huawei Mate 30 ve Huawei Mate 30 Pro‘nun 19 Eylül tarihinde düzenlenmesi planlanan bir etkinlik ile piyasaya çıkması heyecan ile bekleniyor.