Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor'u 2-0 yenen Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Hoca, Hasan Ali Kaldırım ile yollarını ayıracaklarını söylerken, deneyimli sol bek sürpriz bir transfer gerçekleştirebilir.

 

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun "Çalışma prensibimiz aynı değil." dediği sol bek Hasan Ali Kaldırım için Galatasaray'ın devreye gireceği öne sürüldü. Yerli oyuncu konusunda eli sıkışık olan sarı-kırmızılılar, uygun maliyeti nedeniyle deneyimli futbolcuya ara transfer döneminde imzayı attırabilir.Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor'u 2-0 yenen Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Hasan Ali Kaldırım ile yollarını ayıracaklarını söylerken, deneyimli sol bek sürpriz bir transfer gerçekleştirebilir.

 

"Çalışma prensibimiz aynı değil"

 

Emre Belözoğlu, Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Hasan Ali ile çalışma prensibimizin aynı olmadığını kendisine söyledim." demişti. Bunun üzerine sol bek arayışında olan Galatasaray'ın devreye girmesi bekleniyor. Sol bek pozisyonunu güçlendirmek için ara transfer döneminde hamle yapmak isteyen Galatasaray, rotayı Hasan Ali Kaldırım'a kırabilir. Sarı-kırmızılılar, uygun maliyeti ve yerli olması nedeniyle deneyimli sol bek ile kısa süre içerisinde görüşmelere başlayarak imzayı attırabilir.