Sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımlarla sık sık gündeme gelen ve kurmuş olduğu AHBAP Derneği ile çeşitli toplumsal olaylarda oluşan yardım ihtiyaçlarına doğrudan müdahele ederek herkesini sevgisini kazanan Haluk Levent bu sefer vücudunda çıkan egzamalardan dert yandı.  Kolları ve diz kapaklarındaki egzama benzeri rahatsızlığın yayılmadan tedavi edilmesini isteyen ünlü sanatçı, takipçilerine, "Bir türlü olmadı. Bir yerlere gittim, merhemler fayda etmedi. Haydi şimdi sıra sizde. Bulun şu tedaviyi" diye seslendi.

 

Levent, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Şu anda kollarımda ve ayak diz kapaklarımda egzama-sedef benzeri bir şey var. Vücuduma yayılmadan tedavisini yaptırmak istiyorum. Bir türlü olmadı. Bir yerlere gittim, merhemler fayda etmedi. Haydi şimdi sıra sizde? Bulun şu tedaviyi. Kaşınıyor. 1 yıldır kaşınıyor mübarek."

Bu paylaşımın üzerine Facebook'daki bazı haber kaynaklarının 'Haluk Levent Hastaneye Kaldırıldı' haberlerinden rahatsız olan Levent bu tweetini silerek yeni bir tweet paylaştı. Asılsız haberlerden rahatsız olan Levent bu sefer twitterdan kullanıcılarına şöyle seslendi ; ' Kollarımda iki yerde diz kapaklarımda iki yerde kaşıntı var diye yazdım. Yazmaz olaydım. Tüm facebook sitelerinde hastaneye kaldırıldığım  yazmış. Şaka gibi, arayan arayana. Ben bu tweeti bir sileyim. Bu arada Facebook niye böyle ? ' diyerrek takipçilerine asılsız haberlerin kendisine vermiş olduğu rahatsızlığı paylaştı.