Aşk hayatında dedikodulu günler yaşayan Hadise'de yeni bir gelişme yaşandı. Hadise gönlünü haber spikeri Erhan Çelik'e kaptırdı iddiası ortaya atıldı.

Ünlü şarkıcı Hadise, şu sıralar özel hayatıyla gündemde. Sosyal medya sayfasından cesur paylaşımlar yapıyor. Hadise’nin dün Murat Gezer’le aşk yaşadığı iddia edilmişti ancak menejeri bu iddiayı yalanladı. İddialar karşısında menejeri açıklama yapmak zorunda kaldı. 

O Ses Türkiye çekimlerinin bitmesinin ardından sayısız konserler veren Hadise uzunca bir müddet magazin gündeminde yer almıyordu. İnstagram paylaşımlarıyla zaman zaman gündeme gelmeyi başarıyordu. Bu kez ise adı Erhan Çelik ile anıldı. 

ERHAN ÇELİK İLE BULUŞTU İDDİASI

Magazin kulislerinde kameralara yansımayan bilgiler paylaşılmaya başlandı. Belki de Hadise veya Erhan Çelik tarafından bu iddialara bir cevap gelecektir. Acun Ilıcalı ile O Ses Türkiye programında yer alan ünlü şarkıcı Hadise, Gülben Ergen'in eski kocası Erhan Çelik ile İstinye'de bir sitede buluştuğu söylenmeye başlandı. Acaba gönlünü Erhan Çelik'e mi kaptırdı sorusu gündeme geldi. Buluşmanın gözlerden uzak olması da dikkat çekti. Ancak bir proje veya iş için mi yoksa yeni bir aşka yelken açmak için mi olduğu henüz net değil. 

Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili Hadise'nin sosyal medya hesabında sürpriz bir paylaşım görülebilir. Erhan Çelik son olarak eski eşi Gülben Ergen ile kavgalı olarak gündeme düşmüş ve ardından da TRT ana haber spikerliğinden ayrılmıştı.