Devre arası için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, sürpriz bir isimle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Gerçekleştirilecek operasyonda ayrılan yıldızın yerine gelecek isim de belirlenmiş. 2022 Dünya Kupası arasına iyi bir giriş yapan Galatasaray , dönüşte de formunu sürdürmek istiyor.

 

Sarı-Kırmızılılar, şampiyonluk yarışında hata yapmamak adına devre arasında da kadrosunu güçlendirmeye hazırlanıyor. Bu doğrultuda Galatasaray'da sürpriz bir isimle yolların ayrılması ve yerine bir takviye gerçekleştirilmesi planlanıyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda perşembe akşamı Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Galatasaray, kamp sonrası takıma verilen iznin ardından hazırlıklara başladı. Florya'da yapılan antrenman hafif tempoda geçti. Bugünden itibaren çalışma temposu artacak.

 

"Transferin bitmesine iki gün kala anlaşma sağlandı"

 

26 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'a transfer sürecini de anlatırken, "Transferin bitmesine iki gün kala anlaşma sağlandı. Zaten Galatasaray'ın benimle ilgilenmesinden çok memnundum. İlk duyduğumda çok heyecanlandım. Buraya gelmeyi çok istiyordum" dedi. Galatasaray'ın Kosovalı kanat oyuncusu Milot Rashica, Sarı- Kırmızılı kulübe transferinden, Türkiye'deki hedeflerine ve takımın şampiyonluk iddiasına kadar birçok konuda soruları yanıtladı. GSTV'ye konuşan 26 yaşındaki futbolcu, ilk olarak transfer süreciyle ilgili, "Galatasaray’ın transfer sürecine başladığı günden itibaren benimle ilgilendiğini biliyordum, ancak o süreçte bonservisimin bulunduğu Norwich City ile bir anlaşma sağlanamamıştı. Daha sonra transfer döneminin bitimine iki gün kala anlaşma sağlandı. Ben zaten Galatasaray’ın benimle ilgilenmesinden dolayı çok memnundum, ilk duyduğumda çok heyecanlanmıştım. Menacerimle de devamlı konuşuyordum. Galatasaray’a gelmeyi çok istiyordum. Sonunda da transferim tamamlandı ve buradayım" ifadelerini kullandı. Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen aranın kendilerini etkileyip etkilemeyeceği sorusunu cevaplayan Rashica, "Dürüst olmak gerekirse çok iyi gittiğimiz bir dönemde böyle bir aranın olması nedeniyle çok üzgünüm. Çünkü hem kendi açımdan hem de takım olarak çok iyi bir çıkış yakalamıştık. Özellikle son 2-3 maçta çok iyiydik. Bu arada sakatlığımdan dolayı çok fazla antreman yapamamıştım. Ama günden güne daha iyiye doğru gidiyorum ve lig başlayana kadar daha hazır bir hale geleceğim. Hem kendim hem de takım olarak lige en iyi şekilde başlayıp bıraktığımız yerden devam edeceğimizi düşünüyorum" açıklamasını yaptı.