Galatasaray'ın Dünya Kupası'nın yıldızlarından Angel Di Maria'yı da gündemine alması sarıkırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Juventus'ta süre alamayan Arjantinli futbolcu için taraftarlar 'Falcao'yu, Mata'yı, Mertens'i aldık; Di Maria'yı da alabiliriz' şeklinde yorumlar yaptı.

 

Galatasaray'ın Dünya Kupası'nın yıldızlarından Angel Di Maria'yı da gündemine alması sarıkırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Galatasaray'ın 'transfer sihirbazı' Erden Timur, 34 yaşındaki kanat oyuncusu için araştırmalara devam ediyor. Sarı-kırmızılılar yeni sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle başlamıştı. Ligin başında futbolcuların ortaya kodukları oyun taraftarı memnun etmemişti. Fakat Dünya Kupası'na verilen ara öncesi Okan Buruk yönetiminde gösterilen futbol taraftarları yeniden heyecanlandırdı. Galatasaray'da bu anlamda gözler tamamen sezon sonu şampiyonluğuna çevrilmiş durumda. Sarı-kırmızılılar bu nedenle takıma yapılacak takviyeler ile beraber bu hedefinde başarıyla ilerlemek istiyor. Son olarak ise Cim Bom'da gündeme gelen yıldız isim ise Di Maria oldu.

 

Galatasaray ile anıldı

 

Arjantin ile Dünya Kupası'nı kazanma başarısı gösteren futbolcunun adının Galatasaray ile anılması resmen gündeme oturdu. Di Maria futbola ülkesi Arjantin'in Rosario takımında başladı. Ardından 2007 yılında Benfica'ya transfer oldu. Benfica'da gösterdiği başarılı performansla 2010 yazında Real Madrid'in kadrosuna katıldı. Real Madrid'in ardından İngiltere'nin önde gelen ekiplerinden Manchester United ile 2014 yazında anlaşmaya vardı. Di Maria'nın transferde sonraki adresi ise Fransız devi PSG oldu.