Fırat Tanış İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tiyatro benzetmesi için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı gündem paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Fırat Tanış İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tiyatro benzetmesi için sert sözler söyledi. Peki Fırat Tanış İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tiyatro benzetmesi için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Fırat Tanış İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tiyatro benzetmesi için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı gündem paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Fırat Tanış İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ahlaksızlığı tarif etmek için kullandığı tiyatro benzetmesi için sert sözler söyledi. Peki Fırat Tanış İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tiyatro benzetmesi için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Muhalefet böyle iktidarı siz düşünün! 

 

Sosyal medyada yaptığı gündem paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Fırat Tanış İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ahlaksızlığı tarif etmek için kullandığı tiyatro benzetmesi için sert sözler söyledi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ekrem İmamoğlu'nun ahlaksızlığı tarif etmek için kullandığı tiyatro benzetmesi için "Ahlaksızlığı tiyatro sanatıyla tarif eden bir yerel yöneticinin bağlı olduğu siyasi iradeden, kültür sanat politikası üretmesini bekliyoruz. Daha çok bekleriz. Muhalefeti böyle, iktidarını siz düşünün." ifadelerini kullanan Tanış sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o açıklama;

 

firat tanis tan ekrem imamoglu na sert sozler