Ali Koç'un başkanlığında Fenerbahçe takıma destek için winwin yani kazan kazan kampanyası başlatarak takıma maddi destek topladılar. FB TV'den yayınlanan gecede Acun Ilıcalı rakamları açıklayarak gecede 30 milyon toplandığını açıkladı. Ay sonuna kadar 500 milyon toplanması beklenirken yıl içinde bu rakamın 1 Milyar olması hedeflendi.

Fener ol adıyla başlatılan kampanyaya sanatçılar, iş adamları ve ünlü simalar destek verirken taraftarlar da sms desteği ile attıkları her mesaj için 20 TL katkıda bulundular. Gecenin sonunda 350 bin sms geldiğini Acun Ilıcalı duyurdu.

Sanatçılar da genellikle forma alımı yaparak destekte bulundular. Bazı galatasaray taraftarları da böyle bir etkinliğin takdir edilmesi gerektiğini paylaşırken bugün onlara yarın bize diyerek destek paylaşımlarında bulundular.

Bazı yorumcular ise gecede canlı yayında 30 milyon toplanmasını az bularak kampanyanın başarısız olacağını savundular. Gecede futbolcular başkan ALi KOç ile birlikte canlı yayına konuk olarak konuşma yaptılar. 

FB TV de izleyenlerin beğenisini topladı ve başarılı bir yayıncılık yapmış oldu. Fenerbahçe taraftarının önümüzdeki günlerde daha da kenetleneceği düşünülüyor. Haberlerin bugün de medyada yer almasının ardından bağış için sms gönderimleri hızla devam etti. Ali Koç önceki günlerde yaptığı konuşmalarda geçmişte yapılanları unutmadık diyerek Fenerbahçe taraftarına sahip çıkan açıklamalarda bulunmuştu.

Fenerbahçe'nin bu yılki gidişatından memnun olmayan taraftar önümüzdeki yıl için verilen vaadlerin ardından büyük beklentiye girmiş durumda. Ligi son sıralara yakın bitirecek olsa da taraftar takımının yanında yer aldığını gösteren destek mesajlarını esirgemedi.