Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü piyanist Fazıl Say yaptığı açıklamada babası Ahmet Say'ın vefat ettiğini açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü piyanist Fazıl Say yaptığı açıklamada babası Ahmet Say'ın vefat ettiğini açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü piyanist Fazıl Say yaptığı açıklamada babası Ahmet Say'ın vefat ettiğini açıkladı. 

 

Babamı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü piyanist Fazıl Say, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda babası Ahmet Say'ı kaybettikleri duyurdu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda babasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan ünlü piyanist "Babamı kaybettik. Üzüntüm sonsuz. Ahmet Say, Türkiye’nin en değerli aydınlarından biriydi, tüm müzik ve edebiyat çevresinin de başı sağolsun. 86 yıllık ömründe ne çok eser bıraktı. Ve çok özel çok güzel bir baba oğul ilşkisidir, son anına kadar. Başımız sağ olsun…. " ifadelerini kullanırken sosyal medyada yoğun destek gördü.  

 

Kaynak: Fenoreporter