Fatih Terim'den Galatasaray'a ilk yanıt

Milli Takım'daki görevi sona erdikten sonra ismi Galatasaray'la sıkça anılan Fatih Terim, sarı-kırmızılılara yanıt verdi. Başkan Dursun Özbek'in Bodrum'a giderek görüştüğü Fatih Terim, 'Bana biraz daha süre verin. Dinlenmem gerek' ifadelerini kullandı.

 

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, önceki gün Fatih Terim ile görüşmek üzere Bodrum'a hareket etmişti... 

 

Özbek'in kritik görüşmede Terim'e "Futbolun patronu sen ol. Tüm birimler sana bağlansın. Karar verici her zaman sen ol. Seni teknik direktör olarak değil daha üst bir görev için düşünüyorum. Ancak Tudor'la nereye kadar gideceğimiz belli değil. Allah korusun kötü sonuçlar alırsak teknik direktörlük koltuğu da her zaman sizindir" dediği öğrenildi. 

 

İmparator, bu teklif karşısında Özbek'e, "Galatasaray benim yuvam... Galatasaray'da her zaman görev yapmaya hazırım. Ancak bana biraz daha süre verin... Dinlenmeliyim" cevabını verdi.

 

BU KADROYU FATiH TERİM YÖNETEBİLİR

Fatih Terim'in cevabı karşısında tatmin olan Dursun Özbek'in Bodrum'dan mutlu ayrıldığı bildirildi. Sarı-Kırmızılı taraftarlar pahalı transferlerle güçlenen Galatasaray'da Fatih Terim'in görevin başına geçmesini istiyor. Bunun için sosyal medyada sürekli kampanyalar başlatan G.Saray taraftarları yeni kadroyu İmparator'un yönetebileceği görüşünde.

 

6 KEZ ŞAMPİYONLUK YAŞADI

 

Fatih Terim, Galatasaray Teknik Direktörü olarak 8.5 sezon görev yaptı. İmparator bu süreçte 6 Süper Lig zaferi yaşadı.