Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasının açılış maçında Beşiktaş, Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti.


Spor Toto Süper Lig'in 22'nci hafta açılış maçında Beşiktaş, Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti. Beşiktaş'ın gollerini Atiba Hutchinson ve Adem Ljajic atarken Yeni Malatyaspor'un tek golü Ömer Şişmanoğlu'ndan geldi.
Beşiktaş bu zafer ile peş peşe 3'üncü galibiyetini alırken puanını 39'a yükselterek maç fazlasıyla Galatasaray'ı yakaladı. Yeni Malatyaspor ise 34 puanda kalarak 4'üncü sıradaki yerini korudu.

MAÇIN GOL NOTLARI
Dk.50: Caner'in kornerden ortaladığı topu Gökhan Gönül kale sahasına aşırttı, Atiba tek vuruşta topu ağlara gönderdi 0-1
Evkur Yeni Malatyaspor, 65'inci dakikada Ömer Şişmanoğlu'nun fileleri havalandırmasıyla skoru 1-1'e getirdi.
Dk.70: Caner'in soldan ortaladığı topa ceza sahasında Ljajic şık bir şekilde dokundu ve Beşiktaş bir kez daha öne geçti 1-2

Beşiktaş, Süper Lig'de bu sezon ilk kez 3 maç üst üste kazandı.
Ligin 20'nci haftasında Antalyaspor'u 6-2, 21'inci haftada ise Bursaspor'u 2-0 yenen siyah-beyazlılar, Malatya deplasmanından da galip ayrıldı.
Hutchinson'un bu sezon 2'nci golü
Beşiktaş'ın Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, bu sezon ikinci kez ağları havalandırdı.

MALATYA'DA MAÇA BÜYÜK İLGİ
Karşılaşmaya iki takım taraftarları da yoğun ilgi gösterdi.
27 bin 44 kişi kapasiteli Yeni Malatya Stadı'nda yapılan maçta ev sahibi Evkur Yeni Malatyaspor taraftarları satışa sunulan biletlerin büyük bölümünü tüketti. Statta güvenlik nedeniyle kuzey tribününde boş bırakılan kısım hariç tüm koltuklar doldu.
Beşiktaş taraftarları ise kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdu.