DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI
Engelsiz Yaşam Vakfı, Almanya / Aachen Temsilcisi Benan Yontar organizasyonuyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle KADINA ŞİDDETE HAYIR sloganıyla Aachener Event Center’da Yılmaz Morgül Konseri düzenleyecektir.

T.C. KÖLN BAŞKONSOLOSU Sayın Barış Ceyhun ERCİYES’inde davet edildiği 8 Mart günü düzenlenecek Tayyar Işıksaçan’ın sunacağı Organizasyonda ayrıca Aachen 3 K Müzik Atölyesi Korosu Koronun Hocası Aynur Cronauer eşliğinde sahne alacak ve Türkiye’den Onur Konuğu olarak Yeşilçamın Prensi ve Vakıf Onur Konuğu Salih Güney ve Vakfın Başkanı Atilla Kaplakarslan olmak üzere vakıf Yönetim Kurulu Üyeleride yer alacaklardır.

Engelsiz Yaşam Vakfı ürünlerinden oluşan Standların yer alacağı Fuayede Engelsiz bir Yaşam için Alışveriş yapılabilecek ve Gecede ayrıca Türkiye’den getirilecek başta Atatürk Büstü olmak üzere çeşitli Manevi değeri yüksek aşyalardan bir Açıkarttırmada yapılacaktır. Organizasyon için Aachen’de yer alan Türk ve Alman İşyerleri Dükkanlarına astıkları Afişlerle Destek verirken Afişimizde yer alan Sponsorların yanı sıra;

Ömer YILMAZ / YLMZ EVENTS

Aynur CRONAUER 3 K MÜZİK ATÖLYESİ / AACHEN ve KÖLN

Hüseyin ÇODUR / İŞ İNSANI / AACHEN

Şenol KABUK / İŞ İNSANI / AACHEN

Aynur KAZAK / İŞ İNSANI / AACHEN

Erdal KAZAK / İŞ İNSANI / AACHEN Maddi ve Manevi Destek olmuşlardır.
Bilgilerinize sunulur. Saygılarımızla
Atilla Kaplakarslan
Vakıf Kurucu Başkanı