Emrah Yedekci kimdir? Zaman zaman televizyonlarda yaptığı dijital medya konulu yorum ve röportajlarla tanınan Dijital Stratejist, Sosyal Medya ve E-Ticaret Uzmanı Emrah Yedekci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette zaman zaman araştırılıyor. Emrah Yedekci kimdir? Nerelidir? Evli mi? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

Emrah Yedekci kimdir? Nerelidir? Evli mi? 

Emrah Yedekci kimdir?  14 Temmuz 1978 doğumlu, Dijital Stratejist olan Yedekçi, Sosyal Medya ve E-Ticaret Uzmanı olarak görüşlerine en çok başvurularn sektör temsilcilerindendir.  
Emrah Yedekci bugün itibariyle 43 yaşındadır. Aslen Malatya Arapgirli'dir. 2005 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olmuştur.

Türkiye'nin en yetkin ve eski dijital ajanslarından biri olan Anatolia System'in kurucu ortağı ve Genel Müdürüdür. Birçok Dijital basın organının yöneticiliğinide yapan Yedekci'nin internetingazetesi.com, magazinkolik.com gibi internet sitelerinde başyazarlık ve yazarlık yapmaktadır. Türkiye'de bir çok ilke imza atmış E-ticaret paketi markası olan Zükkan e-ticaret paketleride yine Emrah Yedekci'ye ait markalardan biridir. Ayrıca ,Dünyanın ilk sosyal emlak paylşaım platformu olan Emlakçı Baba,ve Türkiye'de ilk kerz ücretsiz olarak evlilik sekmtürne destek veren  DüğünMaster.com'da Emrah Yedekci tarafından kurulmuştur.  

Anatolia System gibi bir çok girişimi bulunan Dijital Stratejist  Emrah Yedekci evli ve Hatice Güneş isminde bir kız evlat sahibidir. Ayrıca Engelsiz Yaşam Vakfı kurucularından ve yönetim kurulu üyelerindendir.