Sosyal medyada kullanıcılar AK Parti'nin emekliye zam oranları için neler söyledi? AK Parti hükümetinin 2022 yılı için emeklilere yapacağı zam oranı açıklanırken, açıklanan zam oranlarına sosyal medyada tepki yağdı. Peki sosyal medyada kullanıcılar AK Parti'nin emekliye zam oranları için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada kullanıcılar AK Parti'nin emekliye zam oranları için neler söyledi? AK Parti hükümetinin 2022 yılı için emeklilere yapacağı zam oranı açıklanırken, açıklanan zam oranlarına sosyal medyada tepki yağdı. Son dönemde yapılan enflasyon açıklamalarıyla vatandaşın geçim sıkıntıları katlanırken, emeklinin yapılan zam oranlarına tepkisi sert oldu. Peki sosyal medyada kullanıcılar AK Parti'nin emekliye zam oranları için neler söyledi? Cevaplar haberimizde.. 

 

AK Parti yaptığı açıklamayla emekliye 2022 yılında yaptığı zam oranını 25% olarak açıklarken, açıklamanın ardından sosyal medyada kullanıcılar AK Parti hükümeti hakkında çok sayıda olumsuz yoruma imza attılar. 

 

İşte sosyal medyada yapılan emekliye zam haberleri için yorumlar;

 

sosyal medyada emekliye zam haberlerine tepkiler 1

 

sosyal medyada emekliye zam haberlerine tepkiler 2

 

sosyal medyada emekliye zam haberlerine tepkiler 3

 

sosyal medyada emekliye zam haberlerine tepkiler 4

 

sosyal medyada emekliye zam haberlerine tepkiler 5

 

sosyal medyada emekliye zam haberlerine tepkiler 6

 

sosyal medyada emekliye zam haberlerine tepkiler 7

 

sosyal medyada emekliye zam haberlerine tepkiler 8