Ünlü televizyon sunucusu Ece Üner, 7 yıldır sunuculuk yaptığı Show Ana Haber'den geçen sene ayrılmıştı. Yeni adresi merak edilen ünlü sunucunun yeni kanalı belli oldu. TV100'de haber sunumaya hazırlanıyor. Ocak ayından itibaren haber sunmaya yeniden başlayacak.

 

Ünlü televizyon sunucusu Ece Üner, 7 yıldır sunuculuk yaptığı Show Ana Haber'den geçen sene ayrılmıştı. Yeni adresi merak edilen ünlü sunucunun yeni kanalı belli oldu. TV100'de haber sunumaya hazırlanıyor. Ocak ayından itibaren haber sunmaya yeniden başlayacak. TV100'e geçtiği haberini sosyal medya hesabından açıklayan Ece Üner, "Halkın halk için halk tarafından yönetilmesi sadece demokrasi değil haber için de şart! Halkın sesi olmaya talip ve çok istekliyim. Ocak ayından itibaren TV100 Ana Haber’de kavuşmak üzere" ifadelerini kullandı.

 

eceuner

 

Gürkan Hacır'ın "Taksim Meydanı" programına canlı bağlanarak TV100 ailesine dahil olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Üner ayrıca, "Heyecanlarımız, gördüğümüz hayaller ortak. TV100 deyince '100'ü Cumhuriyet'in 100'üncü yılından alıyor. Cumhuriyet sadece demokrasi için değil haber için de geçerli. Sizlerle olmaktan çok memnunum" dedi. Televizyonculuk kariyerine NTV'de Avrupa Birliği muhabiri olarak başlayan Ece Üner, uzun yıllar Show TV Ana Haber Bülteni'ni sunduktan sonra Kanal D'de 'Ece Üner ile Susma' adlı programla ekranlara gelmişti.