Donald Trump ABD Başkanlık seçimime adaylığını koyduğunu açıklamıştı. 2024 ABD Başkanlık seçimlerinde yarışacak Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka, seçim kampanyasına dahil olmayacağını söyledi. Trump'ın kızı siyasetten uzak duracak.

 

Habertürk'ün haberine göre; Trump, dün gece, Mar-a-Lago malikanesinde yaptığı duyuruda, 2024 ABD Başkanlık seçimleri için tekrar aday olduğunu ilan etmişti. Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının adaylığını ilan ettiği 2024 ABD Başkanlık seçimleri kampanyasına dahil olmayacağını bildirdi.

 

"Siyasi partiye girmeyi düşünmüyorum"

 

Ivanka Trump, Trump’ın adaylığını açıkladığı zaman sosyal medya hesabından, "Babamı her zaman sevip destekleyeceğim ancak bundan sonra bunu siyasi arenanın dışında yapacağım." paylaşımında bulundu. Bu defa küçük çocuklarına ve aile olarak özel hayata öncelik vermeyi seçeceğini aktaran Ivanka Trump, "Siyasete girmeyi düşünmüyorum." ifadesini kullandı. Ivanka Trump, şu an Miami’de özel sektörde çalıştığını, hayatının en güzel anlarını yaşadığını belirtti. Eşi Jared Kushner ile Ivanka Trump, Donald Trump’ın 2016 seçim kampanyasına destek vermiş, Beyaz Saray’da bulunduğu dönemde de başdanışman olarak görev yapmıştı.