Özcan Işıldar (46) hakkında iddianame hazırlandı. Antalya’da ayrı yaşadığı eşi Nihal Işıldar’ı kendisini aldattığı gerekçesiyle öldüren Özcan Işıldar’ın iddianamesi hazır.

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Yenidoğan mahallesinde 18 Mart gecesi meydana gelen olayla ilgili savcılık açıklama yaptı. “Özcan Işıldar ikinci evliliği olan, Nihal Işıldar’ın (37) kendisini aldattığından şüphelenip eve kamera taktırmış ve eşini dinletmiştir. Daha sonra eve birilerinin girip çıktığını ve eşinin kendisinden başka bir erkekle cinsel ilişki yaşadığını öğrenmiş. Ayrı yaşadığı eşinin yanına giderek tartışmış. Eşi kendini bağırarak savunurken “Sus yoksa sıkarım.” diyerek belindeki silahı çıkarıp tek el ateş etmiş ve eşini öldürmüştür. Oradan hemen uzaklaşan Özcan Işıldar kaçarken polisi aramış, “Karımı öldürdüm gidin evden alın” demiştir. Mersinin Tarsus ilçesine kaçmış olan Işıldar, burada bir berber dükkanında da yakalanmıştır”.

Baldızını da Öldürmüş!

Eski hükümlü olduğu öğrenilen cani kocanın ilk evliliğini sırasında bundan 28 yıl önce yani 1991 senesinde de cinsel istismar gösterdiği baldızı Abiye Çetin’i öldürüp cezaevinde yatmış.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının hazırladığı iddianame mahkemece kabul edildi. İddianamede eşine şiddet uyguladığı, tehdit ederek başka erkeklerle ilişkiye zorladığı ve bu anları kamerayla kaydettiği belirtildi. Ayrıca şüphelinin daha önceden arama kaydının bulunduğu  komşusu olan kadını da defalarca cinsel saldırıda bulunduğu idda namedeki yerini aldı. suç makinası cani adamım komşusunu rızası olmadan zor kullanarak evine alıp ters kelepçeyle kelepçeleyip defalarca cinsel saldırıda bulunduğu da iddianamede ileri sürüldü.

 Cinayet için önceden hazırlık yaptığı belirlenen Özcan Işıldar’ın, cinayetten sonrada 1 yıldır görüştüğü sevgilisinin yanına gittiği ortaya çıktı. Suç dosyasında bulunan kadınlara karşı fantezi, cinsel saldırı, eşi tasarlayarak öldürme ve silahla nitelikli adam öldürme suçlarından ceza verilmesi talep edildi.