DİVA ÇILDIRDI!

Serap Paköz'ün sunumuyla hafta içi her gün Tv 8 ekranlarında yayınlanan "Gerçeğin Peşinde" programına (bugün) bilgisayar başında ölü bulunan 13 yaşındaki Hakan Ekinci'nin ölümü ile ilgili aile bireylerinin canlı yayında birbirlerini suçlamaları damgasını vurdu.

Hakan Ekinci'nin annesi Gülizar Ekinci, babası Mehmet Ekinci, ağabeyi Ersin Ekinci, babaannesi Habibe Ekinci, yengesi Yeter Ekinci, mahalleden oyun arkadaşı Ferdi bugün canlı yayındaydılar.

Serap Paköz; "Bugün canlı yayında her şeyi açık açık konuşacağız, gizli saklı hiçbir şey kalmayacak" sözleriyle programı açtı.
 
Çocuklarının bilgisayar oyunu oynadığını; fakat oyun bağımlısı olmadığını söyleyen, oğullarının şahit olduğu bir olay nedeniyle cinayete kurban gittiği konusunda ısrar eden baba Mehmet Ekinci; "Benim oğlum ne yaparsa yapsın bize söylerdi. Bardak kırsa bile eve dönmemizi beklemeden arayıp, söylerdi. Benim oğlum cinayete kurban gitti" dedi.
 
Hakan Neden Evden Çıkmıyordu?
Babanın bu sözlerinin üzerine Serap Paköz; "Siz esnafsınız, aile işletmeniz var fırıncılık yapıyorsunuz. Bu çocuk 13 yaşında, aile işletmeleri olan kişiler çocukları dışarılarda yanlış arkadaşlıklar edinmesin, bir meslek öğrensin diye yaz tatillerinde yanlarında çalıştırırlar. Siz neden rahmetli Hakan'ı da yanınızda işe götürmediniz?" diye sordu. Baba Mehmet Ekinci; "Hakan'ın bünyesi zayıf olduğu için çok çabuk yoruluyordu. O nedenle gelsin, yesin, içsin, gitsin diyorduk. Serap Paköz; "Bu çocuk saatlerce evde yalnız kalıyordu. Çocuk dışarı çıkmıyor. Arkadaşı Ferdi, çağırıyor ona da gitmiyor. Evden çıkmamasının sebebi olmalı, bu sebep de oyun bağımlılığı... Bu çocukta hiç aklınız kalmıyor muydu? Neden uğrayıp, yoklamıyordunuz. Habibe Hanım, ben babaanne olarak senden üst katında oturan torunundan haber almanı beklerim" dedi.
 
Diva da Gerçeğin Peşinde
Bu arada Serap Paköz, rejiden kulağına gelen bilgiyi paylaşıyor: "Sevgili Bülent Ersoy, rejiyi aramış. Gerçeğin Peşinde'nin takipçisi biliyoruz. Bülent Hanım, çıldırmış! 'Aile bu çocuğu yalnız bırakmış' diyor. Haklı, aile bu çocuğu yalnız bırakmış görünen o"
 
Not: "Gerçeğin Peşinde" programından fotoğraflar ektedir.