İstanbul Beyoğlu semtinde bir sokakta yangın meydana geldi. Bu yangının meydana gelmesiyle vatandaşların paniğe kapılıp sokağa akın etmesine neden oldu.

Yangını gören vatandaşlar olaya seyirsiz kalmayıp yangın sırasında olan kişilerin yardımına yetişti. Sokakta çıkan yangın itfaiyenin müdahalesi ile söndürülüp kontrol altında tutuldu. İtfaiyeciler yangında olan kişileri başarıyla kurtardı ve bu yangın yerinden çıkarılan iki kişi Suriyeli olduğu ortaya çıktı.

Vatandaşlar, ikisi bakkaldan ekmek almak için evden çıktıklarını gördüler ve bu yangının oluşmasında yemek yaparken mi ya da farklı bir olaydan dolayı mı çıktığı konusunda düşüncelere sevk edildi. Bu durumda evde çıkan yangının nasıl bir sebep oldukları hakkında kimse bilmiyor. İtfaiyenin müdahale sonrası ev sahibine gerekli bilgi verildiği söylenildi. Binanın kat yapısında ahşaptan olması ve yanında baz istasyonu görülmesiyle daha fazla alev alıp, patlama oluşturmasını engelledi. Bundan dolayı vatandaşların itfaiyeyi arayıp erkenden gelmesiyle yangını anında söndürdü. Bu durumda binada yaşayan vatandaşlar için büyük bir tehlike oluşturmaksızın atlattıkları öngörüldü.