Beşiktaşlı futbolcu hakkında son karar ne oldu? Beşiktaş'ın son maçında siyah-beyazlı oyuncunun yaptığı hareket, yönetim, teknik heyet ve takım arkadaşlarının büyük tepkisini topladı. Siyah-beyazlıların sezon sonu sözleşmesi bitecek olan oyuncuyu ara transferde elden çıkarmayı planladığı aktarıldı. 

 

Beşiktaş'ın son maçında siyah-beyazlı oyuncunun yaptığı hareket, yönetim, teknik heyet ve takım arkadaşlarının büyük tepkisini topladı. Siyah-beyazlıların sezon sonu sözleşmesi bitecek olan oyuncuyu ara transferde elden çıkarmayı planladığı aktarıldı. Beşiktaş 'ın beklenmedik puan kaybı yaşadığı Gaziantep deplasmanında şok eden bir olay yaşanmıştı. Futbolcu ile ilgili son karar verildi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde dün gündüz maçında Gaziantep FK’ya konuk olan Beşiktaş, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Joao Figueiredo’nun sayısına Wout Weghorst’la karşılık veren Kara Kartal, zorlu deplasmandan 1 puanla ayrıldı.

 

Büyük beğeni topladı

 

Beşiktaş’ta Kevin N'Koudou’nun Gaziantep FK deplasmanında Stelios Kitsiou’ya attığı kafanın yankıları devam ediyor. Kamerunlu futbolcu müsabakanın 24. dakikasındaki kural dışı davranışına ve VAR uyarısına rağmen hakem Atilla Karaoğlan’dan sadece sarı kart görse de yönetim kurulu, teknik heyet ve takım arkadaşlarının da büyük tepkisini topladı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in ikinci devre kırmızı kart görmemesi için devre arası oyundan aldığı N'Koudou’ya sorumsuz davranışı nedeniyle tepki gösterdiği aktarıldı.