Şenol Güneş, transfer döneminde sezonun ikinci bölümündeki kadrosunu netleştirmeye hazırlanırken dış transferde rüya gibi liste kuruldu. Yıldızları gözüne kestiren Kara Kartal, ilk hedefi Saiss'in Fas'tan takım arkadaşı olarak belirledi. 3 milli yıldız için de girişimler tam gaz sürüyor.

 

Orhan Yıldırım'ın haberine göre; Süper Lig'deseri yakalamak isteyen Beşiktaş , Cumartesi günü sahasında Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor. Günü çift idmanla kapatan Siyah-Beyazlılar'da teknik direktör Şenol Güneş'in, taktik çalışmalar üzerinde durduğu öğrenildi. Bu doğrultuda yapılan dar alandaki çift kalede detecrübeli hocanın, zaman zaman oyuncularına uyarılarda bulunduğu bildirildi. Sezon başında Burnley'den kiralık olarak Beşiktaş'a gelen Wout Weghorst, şu ana kadar Süper Lig'de 7 kez ağları salladı ve 4 deasist yaptı. Dünya Kupası'nda fazla şans bulamasa da Hollanda ile çok iyi bir turnuva geçiren Weghorst, hafta sonundaki Kasımpaşa karşılaşmasını dört gözle bekliyor. Siyah-Beyazlılar, Kasımpaşa mücadelesi öncesi Rachid Ghezzal dışında tam kadro çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Dünya Kupası'ndan sakat dönen Romain Saiss'in de önceki günkü idmanla birliktetakıma katılması, teknik heyeti bir hayli memnun etmişti. 

 

Şenol Güneş'in hedefindeki isimler belirlendi

 

Everton'dan kiralık alınan Alli, hocasının kendisine verdiği şansları bir türlü kullanamadı ve taraftarın da hedef tahtası haline geldi. Şenol Güneş, transfer döneminde sezonun ikinci bölümündeki kadrosunu netleştirecek. Ancak tek yolcunun İngiliz yıldız olmayacağı kesin. 26 yaşındaki oyuncuyla birlikte stoperler Francisco Montero, Emrecan Uzunhan ve Jackson Muleka'nın da takımdan gönderileceği konuşuluyor. Devre arası transfer döneminde kadroya mutlaka takviye isteyen teknik direktör Şenol Güneş'in hedefindeki isimler belirlendi. Siyah-Beyazlılar, bir süredir 2022 Dünya Kupası'nda Fas'la birlikte dördüncülük yaşayarak tarihi bir başarıya imzasını atan Ziyech için girişimlerini sürdürüyor. Düzenli olarak forma giymek isteyen Ziyech, Chelsea'debu sezon 10 resmi maçın sadece 2'sinde 11'de kendisine şans buldu.

 

Beşiktaş'ta transfer dönemi başladı

 

Ziyech'i Ocak ayı transfer döneminde kadrosuna katmak isteyen Siyah-Beyazlılar, Chelsea'den önce yıldız oyuncuyu ikna etmek için devreye Milli Takım 'dan hem arkadaşı hem de kaptanı olan Romain Saiss kullanmaya devam ediyor. Saiss'in, 29 yaşındaki futbolcu ile iletişim içinde olduğu ve Kara Kartal'ın da oyuncusu üzerinden Ziyech transferinde önemli bir yol aldığı gelen haberler arasında yer alıyor. Yıldızlarla dolu transfer listesinde Ziyech'in yanı sıra yerli oyuncular da yer alıyor. İngiltere Premier Ligi'nde Leicester forması giyen Çağlar Söyüncü, Fransız ekibi Marsilya'dan Cengiz Ünder ve Kayserispor'dan Onur Bulut da, Güneş'in takımında görmek istediği futbolcular. Cengiz, Marsilya'da 22 maçın 9'unda 11'de forma giyerken, 1 gol attı ve 1 asist yaptı. Kayserispor'daki başarılı performansı sonrası Onur, Ay Yıldızlılar'ın kadrosuna seçilmeyi başarmıştı.