Beşiktaş Başkan Fikret Orman, Porto'da forma giyen Cezayirli yıldız Yacine Brahimi'nin menajeri Alonso'yu İstanbul'a davet etti.

Beşiktaş ile ilgili transfer konusunda flaş bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre; siyah-beyazlılar, Başkan Fikret Orman'ın 2 yıl önce Porto'dan Kamerunlu forvet Vincent Aboubakar'la birlikte transfer etmek istediği ancak alamadığı Yacine Brahimi için bir kez daha düğmeye bastığı ortaya çıktı.

BRAHİMİ'NİN MENAJERİ İSTANBUL'A GELİYOR

Yönetim, Başkan Orman'ın talimatıyla Porto ile sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmaya yanaşmayan Brahimi'nin menajeri Luis Alonso'yu İstanbul'a davet etti. Menajer Alonso ile Ocak ayından sonra istediği takıma imza atabilecek olan yıldız oyuncunun şartlarını masaya yatıracak olan Beşiktaş'ın bu transfer için tüm imkanları zorlayacağı bildirildi.

OCAK'TA OLMAZSA, SEZON SONUNDA GELECEK

Kartal, Portekiz kulübü ile bonservis konusunda anlaşabilirse Orman'ın "Avrupa'da en beğendiğim isimlerden biri" diye nitelendirdiği Brahimi'ye Ocak'taki ara transfer döneminde anlaşamazsa, sezon sonunda renklerine bağlayacak.

BU SEZON 3 GOLÜ VAR

28 yaşındaki futbolcu bu sezon Porto'da 11 maçta 3 kez rakip ağları sarstı. Brahimi daha önce Granada, Rennes gibi takımlarda da oynamıştı.