AK Partili Birecik Belediye Başkanı Pınarbaşı ile AK Parti İlçe Başkanı Özbakan arasındaki sözlü tartışma, silahlı-tokatlı kavgaya dönüştü. 

Şanlıurfa Birecik'te iki dönemdir Belediye Başkanı olarak görev yapan AK Partili Faruk Pınarbaşı, geçen yıl vefat eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel'in mevlidine katılan ilçe başkanından istifa etmesini istedi. Olumsuz yanıt alınca da silahını çekerek ilçe başkanın üzerine yürüdü.

İLÇE BAŞKANINA SİLAH ÇEKTİ

Sözcü'nün haberine göre, AK Parti İlçe Başkanı Özbakan'ın makam odasında meydana gelen olay güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; AK Partili Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ile AK Parti Birecik İlçe Başkanı Mehmet Özbakan ve yardımcısı Salih Mermertaş'ın bir odada konuştuğu görülüyor.

İddialara göre, Belediye Başkanı Pınarbaşı henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı Özbakan'ın ilçe başkanlığı görevinden istifa etmesini istiyor. Özbakan'ın buna olumsuz yanıt vermesine sinirlenen belediye başkanı bu kez elini beline atarak silahını çekiyor.