Türkiye Eski Başbakanı Ahmet Davutoğlu Yeni kuracağı parti binasının mühürlenme riskine karşı parti binasını CHP’li Belediyelerinin sınırları içerisinde açacağını belirtti. 3 Eylül günü yaptığı basın açıklamasında Ak Parti’den istifa eden Türkiye Cumhuriyeti eski Başbakanı Ahmet Davutoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ahmet Davutoğlu yeni parti çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yeni kurulacak partinin adının ne olacağı, kurulda hangi isimlerin yer alacağı gibi meselelerin merak konusu olup Türkiye gündemine oturan Ahmet Davutoğlu’nun kuracağı yeni parti konusunda yapılan açıklamalar merak konusu oldu

Parti Ne Zaman Kurulacağını Açıkladı

Ahmet Davutoğlu tam olarak doğrulamasa da kendisine yakın olan isimlerden alınan bilgilere göre en geç Aralık ayının ilk haftası kurulacak. Şu anda isim ve logo çalışmalara sürdürülüyor. İsmi ile ilgili detayları da yine kendisine yakın isimlerden alıyoruz. İsminde “adalet” kelimesi geçeceği konuşuluyor.

Ahmet Davutoğlu yeni parti çalışmalarını hızla sürdürüyor. Görüşmeler devam ediyor. Kürt Aşiret liderleriyle görüşmeler devam ediyor. AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten ’in yardımı ile Kürt Aşiret ve kanaat liderleriyle görüşmeler yapılıyor. Alınan bilgilere göre eski MHP vekillerinden Mehmet Şandır’da görüşülen isimler arasında.

Parti Binası Konumu Chp Belediyesi Sınırları İçerisinde Yer Alacak

İstanbul Bahçelievler’de bulunan hizmet binası AK Parti’li belediye olan Bahçelievler Belediyesi tarafından mühürlenmişti. Bu olayların tekerrür etmemesi için Genel merkez binasının CHP’li bir belediyenin içerisinde kiralanacağını, İstanbul içinde yeni bir bina bulunduğunu fakat şuanda gizli tutulduğu söyleniyor.