Ahmet Çakar'dan Fatih Terim ve Arda Turan iddiası

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Beyaz Futbol programında gündemdeki konular hakkında yine etkili açıklamalarda bulundu.

Ünlü futbol yorumcusu futbolumuzdaki son gelişmeleri belirledi.  Arda Turan'ı hedef alan ve yine tartışılacak sözler sarfeten Çakar, şunları söyledi:

- Arda insani bazda, futbol bazında irtifa kaybediyor. Arda'nın Avrupa'da pik yapma şansı yok. Arsenal'e gitse Premier League şampiyonu olamazsa, olmaz. Arda Barcelona'da oynayamaz, Arda'nın fiziki durumu, "Bakarsan bağ, bakmazsan dağ" gibi. Arda'nın yerine oynayanalar ateş gibi Barcelona'da. Arda kötü oyuncu değil. Fizik olarak çok kötü bir oyuncu.

- Arda'yı Galatasaray'a getirmemelerinin bir sebebi var. Tudor taviz vermeyen, afra, tafra yapanlara karşı duran biri. Arda'ya "go home" der. Dursun Özbek yere bakan yürek yakan köylü çocuğunu oynuyor ama aslında çok uyanık, zeki bir adam. Tudor ile sarsıntı sürse, Tudor gitmişti, Terim'i getirmişlerdi. Terim'i kenarda tutan yönetim Arda'yı getirmez. Arda'nın Galatasaray'a gelmesi yüzde 50 ile reddediliyorsa, sorun Arda'dadır.

-Sezonun yarısı oldu, Barcelona'da 18'e giremiyor. Türkiye'ye ben gelme demem. Büyük kumardır gelmesi ama gelir de şampiyon yaparsa pozitiflik ona gelir. Arda, yaptığın bütün olaylardan ders al. İyi çocuk ama bir kötü alışkanlığın var, ondan uzak dur. Hayatın biter.

- Tudor iyi bir insan, hoca olarak iyi, futbolcular sevmese de iyi. Arda'nın şu anki durumu fiziksel durumu Sneijder'in son haliyle aynı. Sneijder'i Tudor gönderdi. Arda'yı takımda görmek istiyorsan Sneijder az oyuncu muydu? Sneijder en az 3 tane Arda eder. Tudor'a soruyorum, madem Arda'yı istiyorsun Sneijder'i neden yolladı. Nice nedir ya Fransa'da yancı takımı.

-Başkan Özbek'in Galatasaray beşinci yıldızı Fenerbahçe dördüncü yıldızı takmadan alır sözleri üzerine, "Sayın Özbek Galatasaray beşinci yıldızı takacağı dönemde Fenerbahçe bir kere bile şampiyon olamayacak diyorsun ama oldu mu? Sen de nifakçı, rakibi rencide edici sözlere başladın sayın Özbek.

- Aykut Kocaman sana bazı sözler söyleyeceğim. Yalancı çobanın hikayesini oku. Sen istifa etmeyi bile bilemedin. Sıkılınca kapatıp bir faydası varmış gibi bu hareketleri matah zanneden birisin. Norveç'e gidin sorun Olympiakos ve Fenerbahçe diyin. Cevap olarak Basketbol gelir.