Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu’nun eğlenceli evlilik teklifi paylaşımı sosyal medyaya da gündem oldu. Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu, uzun bir süredir birlikteler. Ünlü çiftin evlilik teklifi paylaşımlarını ti'ye alması takipçileri eğlendirdi. İşte Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'nun o paylaşımı!

 

Son dönemin başaralı oyuncularından birisi olan Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını dizisinde "Seyran" karakteriyle fırtınalar estiriyor. Reyting rekortmeni dizide yakın arkadaşı ile başrol oynuyor. Sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ise Fox'ta yayınlanan Darmaduman dizisinde "Kerem" karakterine hayat vermekte. Haklarında çıkan evlilik haberlerini gören çift, sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşım eğlenceli bir cevap vermiş oldular. Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu’nun eğlenceli evlilik teklifi paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu Afra Saraçoğlu, oyunculuk performansının yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Uzun yıllardır birlikte olan ve aşklarını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden çift, son paylaşımıyla adından söz ettirdi.

 

afra

 

Afra Saraçoğlu, sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun paylaşımını kendi sosyal medya hesabında paylaştı. Yazıcıoğlu paylaşımında Saraçoğlu'nun elinin boş olması ve oyuncunun "She said no" ('hayır' dedi) yazması takipçilerini güldürdü.