Geçtiğimiz yıl dünya evine giren Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'ndan gündemi sarsacak haber geldi. Acun Ilıcalı boşanma haberlerini doğrularken Şeyma Subaşı'ndan ilk paylaşım geldi.

Acun Ilıcalı, uğruna Zeynep Ilıcalı'dan boşanarak evlendiği Şeyma Subaşı ile olan evliliğini bitirme kararı aldı. Ilıcalı, 2. Sayfa programına yaptığı açıklamada boşanma haberlerini doğruladı. Bu haber sonrasında Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı. Subaşı'nın boşanma haberleri konuşuluren hiçbir şey olmamış gibi 'Günaydın' paylaşımı yapması dikkat çekti.

ŞEYMA, BOŞANMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLARI BEĞENİYOR

Şeyma Subaşı sosyal medya hesaplarından boşanma haberlerine yapılan 'hayırlı olsun' yorumlarını beğeniyor.

"GOOD MORNİNG" PAYLAŞIMI YAPTI

Acun Ilıcalı'nın boşanma haberlerini doğrulamasının ardından Şeyma Subaşı açıklamalara sessiz kalmış, sosyal medyadaki 'hayırlı olsun' yorumlarını beğenmişti. Subaşı, açıklama sonrasında yaptığı ilk paylaşımda bu olaylara yer vermemesi dikkat çekti.

"HABERLER DOĞRU,BOŞANIYORUZ "

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl dünya evine girdiği Şeyma Subaşı ile boşanacakları yönündeki haberleri, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının sunucularına attığı "Boşanıyoruz, haberler doğru" mesajıyla doğruladı.