İtalya'da faaliyet gösteren ünlü spor gazetesi Corriere dello Sport,Yunanistan'ın PAOK takımında ter döken Türk futbolcu Alpaslan Tahsin hakkında büyük bir haber yaptı. 15 yaşındaki yetenekli oyuncu, yeteneklive ekstra özelliklere sahip bir oyuncu olması nedeniyle dikkatleri bir anda üzerine çekmesi ile beraber dünyanın büyük kulüplerini peşine taktı.

 

Corriere dello Sport, oyuncuya gazetenin 'Yeni kuşak parlayan genç oyuncularını' açıkladığı bölümde yer verdi. Topla tenis oynar gibi adeta dans ettiği vurgulanan Tahsin'in, hücum hattında önemli katkılarının olduğunu ve orta saha oyuncusu olarak görev aldığı ifade edildi.

Real Madrid, Juventus, Roma, Sevilla Ve Daha Birçok Kulüp Tahsin hakkında iddialara göre İtalya'dan Juventus, Roma, Napoli ve Milan'ın, İspanya'dan Real Madrid, Atletico Madrid ile Sevilla'nın gibi büyük takımların teklif içimBu takibe aldığı açıklandı. Şu anda Tahsin'i transfer etmek için yoğun çaba harcayan ve transfere en yakın kulübün ise şimdilik Sevilla takımının olduğu belirtildi.